Realisaties

Studio Gekko, van theaterpassie naar de online spotlight

Maatwerk
  • Optimale vindbaarheid: Onze SEO-expertise zorgt ervoor dat Studio Gekko op de juiste zoektermen wordt gevonden, waardoor hun theatervoorstellingen nog meer publiek bereiken. Zonder CMS, pure technische SEO.
  • Doordachte user-flow: De website is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Bezoekers navigeren met gemak door de verschillende soorten theater, gekoppeld aan de onderliggende voorstellingen.
  • Uniek en speels design: We brengen de speelsheid van Studio Gekko’s theater naar het digitale podium. Het ontwerp weerspiegelt de creativiteit en magie van de voorstellingen.

Vanaf de eerste meeting dacht Kristof en zijn team mee met het concept. Ik heb zelf een volledige dag mogen brainstormen met de developer om zo de optimale digitale strategie uit te werken. Trivali = een aanrader

Stel je een plek voor waar verbeelding tot leven komt en jonge geesten worden gevoed door kunst en avontuur. Dat is Studio Gekko, een bruisend theaterhuis dat al sinds 2013 betoverende voorstellingen biedt voor kleuters, kinderen, en jongeren. Hun missie? Educatie en entertainment samenbrengen op het podium.

Theater met een missie

In nauwe samenwerking met Studio Gekko hebben we een speelse Lead Generator gebouwd. Een online uithangbord dat niet alleen hun verbluffende reis door theaterland belicht, maar ook de verscheidenheid aan publiek en voorstellingen die ze bereiken. De focus lag hier vooral op zoekmachine optimalisatie, gekoppeld aan een speelse lay-out om zo hun online uitstraling te optimaliseren!

blank

Landingspagina’s die betoveren

Om de verschillende doelgroepen te bereiken, hebben we vier unieke landingspagina’s gemaakt voor kleutertheater, kindertheater, jeugdtheater en theater op maat. Deze pagina’s vormen de toegangspoorten tot de magische wereld van Studio Gekko, waar kinderen, jongeren en families zich kunnen onderdompelen in een wereld van verbeelding en creativiteit.

Optimale user-flow en maatwerk

We wilden de bezoekers van Studio Gekko’s website de snelste route naar relevante voorstellingen bieden. Daarom hebben we gezorgd dat bezoekers binnen de juiste leeftijdscategorie snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de bijbehorende shows. Dit bevordert niet alleen de gebruikservaring, maar benadrukt ook het enorme repertoire dat Studio Gekko te bieden heeft.

Conclusie? Theater dat inspireert, website die presteert

De website is niet alleen een venster naar hun prachtige wereld van theater, maar ook een bewijs van hun toewijding aan kunst en educatie. Bij Trivali geloven we in het vormgeven van websites die impact maken. Samen met Studio Gekko hebben we deze visie tot leven gebracht – een theaterervaring die niet alleen op het podium leeft, maar nu ook online straalt.

Met een doordachte digitale strategie en focus op optimale vindbaarheid in Google, zal Studio Gekko niet alleen gevonden worden, maar ook betoveren en inspireren op het digitale podium.

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.