Website analyse

Ontwikkelingen op het gebied van websites gaan snel. Het is daarom belangrijk dat u als bedrijf uw website blijft optimaliseren. Maar voordat u kunt gaan optimaliseren, moet u analyseren. Maar zo’n analyse vraagt wel veel werk en tijd. Is dit echt zo belangrijk? De website ziet er toch goed uit.

Wij bij Trivali staan u bij in de analyse van uw website. Zo kunt u met een gerust hart verder uw bedrijf runnen terwijl wij uw online aanwezigheid analyseren. Hierna geven wij een to-do list mee wat u kunt doen als bedrijf om uw website te optimaliseren. Geen tijd om het uit te voeren, geen probleem, ook daarvoor zijn wij er voor u.

blank

Waarom is een website analyse belangrijk?

Als u de website wilt optimaliseren, wilt u weten waar het misgaat voor gebruikers. Een analyse leert u hoe gebruikers zich gedragen, waarom ze niet op uw website terechtkomen en waarom ze niet tot contactaanvraag overgaan of kopen.

We willen dus niet alleen naar gebruikerservaring en design kijken, maar ook naar de technische kant van de website. Het pad tot conversie is belangrijk en ook andere elementen. Dit is niet hetzelfde als een SEO-analyse. Al hebben ze enkele overlappende technische elementen, u leert er verschillende inzichten.

Nieuwe website

Moet u nu een nieuwe website laten maken na uw website analyse? Nee, natuurlijk niet! Als uw website niet verouderd is, kunnen wij er aanpassingen aan maken zodat hij weer beter presteert. Zo is uw bedrijf en uw website weer up to date. Wij ondersteunen uw bedrijf met support en onderhoud van uw website.

blank

Interesse om uw website te laten analyseren door ons?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank