Blog

Florian vertelt over zijn leerrijke stage bij Trivali

Deel deze pagina

Tijdens mijn 10 weken durende stage heb ik enorm veel bijgeleerd bij Trivali.

Ik werd direct en enthousiast ontvangen door het hele team, en kreeg meteen het nodige vertrouwen om mijn vaardigheden te tonen en al doende bij te schaven. Door mijn (iets meer) front-end gerichte opleiding ben ik begonnen met kleine jQuery toevoegingen te doen aan een Drupal site, maar als overkoepelend project heb ik een hele Drupal (php) module mogen schrijven. Hieruit leerde ik enorm veel zaken bij over Drupal en het schrijven van propere code in het algemeen.

Ik heb enorm veel afwisseling gehad binnen mijn stage.

Op 10 weken heb ik code geschreven voor ruim 18 git repositories, mocht ik onze interne wiki opzetten op Confluence, kon ik ook eens een aantal instellingen doen op Combell en andere platformen, en ben ik zelfs eens mee geweest op klantbezoek om ook die kant van web development te leren kennen.

blank
blank

Uiteraard, de stagiair zijnde, kreeg ik ook wat klusjes toegewezen omdat Trivali recent verhuisd was naar het Feestpaleis. Bijvoorbeeld taakjes om bepaalde dingen aan de muur te bevestigen (als je onze iPad gebruikt om de muziek te bedienen, that was me) maar ik heb ook zelf voorgesteld om een plantenmuur in de vergaderzaal te maken! Het gaf enorme voldoening dat mijn input gewaardeerd werd en effectief ook tastbare resultaten met zich meebracht.

Ik wil Kristof bedanken voor de kansen en het vertrouwen, en uiteraard ook het hele team voor de ondersteuning en de gezelligheid. Dit waren 10 kort maar krachtige weken om nooit te vergeten. Time flies when you’re having fun.

Heb jij ook interesse in een toffe stage bij Trivali?

Ga dan naar onze jobs pagina en solliciteer spontaan bij ons Digital Agency. Wij zijn steeds opzoek naar interessante profielen om ons team (al dan niet tijdelijk) te versterken!


Ik wil stagiar worden bij Trivali!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.