Blog

Hans Wynant van Alacart getuigt over de snelle en professionele service van Trivali

Deel deze pagina
Logo Alacart

Kan u kort het probleem beschrijven waarmee u naar Trivali kwam?

Na het faillissement van de website beheerder van onze klant twee jaar geleden was een update van hun Drupal-website dringend nodig. Ondertussen waren ook een aantal bestanden aangetast door een virus en moest deze nog omgezet worden naar een secure/veilige site. Aangezien het om een Drupal website gaat niet meteen evident om op te lossen.

Hans Wynant

Wat gebeurde er toen?

Kristof van Trivali heeft ons op voorhand heel goed uitgelegd/begeleid hoe ze het probleem zouden aanpakken en met zijn gedetailleerde offerte hadden we meteen een “go” van onze klant. Daarna heeft zijn team dit super professioneel aangepakt en ons de beste begeleiding gegeven waardoor onze klant met een gerust gemoed nog verder kan met hun website.

Waarom zou u Trivali aanbevelen?

Kristof voert niet alleen maar uit maar denkt mee en adviseert en dat maakt hem voor ons een sterke partner om onze klanten de beste service te geven. Veel dank van ons voor Trivali Webdevelopment en we zullen hen zeker warm aanbevelen!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.