Blog

Kunst achter glas in het Feestpaleis

Deel deze pagina
Trivali kunst achter glas
We zijn trots en opgewonden om aan te kondigen dat Trivali deel uitmaakt van de unieke kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. Wat de ervaring nog specialer maakt, is het feit dat kunstwerken te bewonderen zijn aan onze iconische gevel van het Feestpaleis.

Over het kunstwerk

Aan de gevel van ons gebouw hangt een bijzonder kunstwerk van Luc Segers. Dit werk portretteert een koppel dat in 1959 verliefd werd in het Feestpaleis van Beervelde. Ze zijn nu 60 jaar getrouwd en hun verhaal straalt zorg, tederheid en geborgenheid uit. Hun band begon op de dansvloer van het Feestpaleis, zwierend op de slowhits van Paul Anka.

Luc heeft veel moeite gedaan om een dergelijk koppel te vinden: een stel dat al decennia geleden hun liefdesvonk in het Feestpaleis vond en nog steeds samen is. Een extra uitdaging was het vinden van een koppel van deze leeftijd dat bereid was zich op zo’n openhartige manier voor de camera te presenteren. Zijn doorzettingsvermogen loonde, en Luc is zeer tevreden met het eindresultaat, dat de moed van het koppel toont om lichamelijke taboes van hun tijd te overwinnen.

blank

Details van de tentoonstelling

blank
  • Data: Van 17 september tot 12 november.
  • Toegang: Volledig gratis voor alle bezoekers.
  • Locatie: Trivali, bij onze iconische gevel van het Feestpaleis.
  • Initiatief: Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door de cultuurdienst van Lochristi.


Meer informatie over de tentoonstelling en het werk van Luc Segers is te vinden via zijn e-mail: luc.segers10@telenet.be of door een bezoek te brengen aan Uit in Vlaanderen.

Mis deze unieke kans niet om getuige te zijn van een verbluffende combinatie van kunst, geschiedenis en architectuur bij Trivali. We zien uit naar uw komst!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.