blank
Blog

Maak kennis met Louis, stagiair bij Trivali

Deel deze pagina
blank

Trivali verwelkomt met Louis Van Hoyweghen een stagiair in het team. Hij staat ons bij in het designen en ontwikkelen van websites en neemt een deel van de online marketing en communicatie op zich.

Front-end webdeveloper en marketing

Louis heeft net zijn opleiding als Front-End Developer achter de rug en heeft spontaan bij ons gesolliciteerd als stagiair.

Aangezien hij door zijn vorige opleiding goede Marketing en Communicatie skills bezit, leek dit voor ons een ideale uitbreiding voor ons team.

blank

In de 6 weken als stagiair wordt Louis’ werk onderverdeeld in 2 takken: als marketeer zal hij Online Marketing, Communicatie en SEO optimaliseren voor de website van Trivali als voor enkele klanten. Daarnaast ondersteunt hij als Front-End Developer het team in het bouwen van WordPress- en Drupal websites op maat.

Louis aan het woord

Tijdens mijn stage wil ik een meerwaarde zijn binnen het team en mijn steentje bij te dragen waar nodig. Wat ik enorm leuk vind aan een stage bij Trivali is dat ik hier zowel mijn Marketing & Communicatie kennis verder kan ontplooien en bijbrengen aan het team en ondertussen ook mijn skills als Front-End Developer naar een hoger niveau kan tillen. Ik ben er mij van bewust dat ik nog veel te leren heb.

Het is mijn bedoeling om als stagiair zoveel mogelijk te stelen met ogen van de andere #growthdevelopers en zo samen met Trivali te groeien.

Ik vond het leuk dat, nog voor mijn stage officieel begonnen was, ik al werd uitgenodigd voor een lunch om het team te leren kennen. Ik ben dan ook zeer blij met de warme ontvangst van Kristof en het hele team van Trivali!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.