Blog

Papieren jubilee Louis en Trivali

Deel deze pagina
louis
Louis blikt even terug op de afgelopen 2 jaar. Hij vertelt over de groei binnen het bedrijf en de aangename samenwerking met de collega's.

Het begon allemaal met een stage

Exact 2 jaar geleden begon ik aan mijn eerste dag stage bij Trivali. Na mijn opleiding Front-End Development was ik op zoek naar een stageplek en solliciteerde ik spontaan bij Trivali. Kristof was geïnteresseerd in mijn profiel omdat ik zowel wat kennis had in het bouwen van websites en webshops in WordPress en Marketing .Het feit dat Trivali een duurzaam bedrijf bedrijf is, was voor mij ook belangrijk.

Ik kreeg de kans om mij te bewijzen tijdens mijn stage, en die kans heb ik dan ook met beide handen gegrepen.

Ik ben Kristof enorm dankbaar dat hij mij daarna een contract heeft aangeboden als “Junior Webdesigner”. Zonder ervaring in deze sector toch deze kans krijgen was voor mij persoonlijk een enorme uitdaging, maar dit zorgde alleen maar voor meer motivatie.

Wat natuurlijk ook enorm geholpen heeft is het toffe team waarin ik ben terecht gekomen. De sfeer is steeds optimaal en iedereen staat altijd paraat als een collega een vraag heeft.

Teamwork makes the dream work! 💪

Van Junior Webdesigner naar manusje van alles

Afgelopen 2 jaar waren dan ook een rollercoaster van allerlei verschillende opdrachten en taken. Van online marketing voor Trivali en klanten, het volledig zelfstandig bouwen van een WordPress website of webshop tot het lay-outen in SCSS van grote Drupal projecten. Ondertussen werk ik ook close samen met Kristof om de sales van het bedrijf verder uit te breiden en op te volgen.

De groei van Trivali hand in hand met  mijn persoonlijke en professionele groei

Dat ik in deze 2 jaar enorm veel heb bijgeleerd op professioneel vlak, staat buiten kijf. Door de nauwe samenwerking tussen collega’s, het positieve coachen van Kristof en de variëteit aan projecten is mijn kennis en expertise enorm gegroeid.

Daarnaast heeft Trivali Webdevelopment, waar het voor mij begon, ook een enorme transformatie gekend.

De  complete rebranding naar Trivali Digital Agency is ook een feit. Ondertussen zijn we meer dan enkel Drupal experts, maar ware experten in het bedenken en implementeren van succesvolle digitale strategieën.

De kers op de taart is dan ook de verhuis naar ons nieuwe kantoor, het Feestpaleis te Beervelde. De bekende dancing is omgebouwd tot een eigen kantoor voor Trivali, iets wat de samenwerking en mogelijkheden binnen het bedrijf alleen maar positief heeft beïnvloed.

Dankwoord

Ik sluit af met nog een welgemeende dankuwel aan al mijn huidige en voormalige collega’s. Trivali is een prachtige verzameling van individuen waarvan ik stuk voor stuk enorm veel van geleerd heb. Natuurlijk nog een extra bedanking aan Kristof, die mij de kans heeft gegeven om te zijn wie ik nu ben. Het delen van zijn passie voor het vak, zijn expertise en het zijn van een fantastische mentor is onbetaalbaar voor mij.

Op naar nog meer jubilees!

Heb je nood aan onze expertise of wil je onze collega worden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Mic drop, Louis back to work! 🖐️🎤

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.