Trivali webdevelopment

Verkoop sneller en meer door rechtstreeks contact met jouw website bezoekers dankzij chatbots

Treed direct in gesprek met elke prospect

Vaak worden websites als een statisch digitaal uithangbord gebruikt. Het zijn meestal pagina’s met weinig interactie tussen de klant en het bedrijf, een site die amper bezocht wordt. Te vaak behaalde de investering dus niet de efficiëntie en het rendement waaraan men initieel had gedacht. Wij helpen deze bedrijven met het succesvol verwerven van meer digitale klanteninteractie aan de hand van chatbots en live chats. Het zijn de marketing tools van de toekomst, voorlopers van AI en daarnaast een must voor een hedendaags bedrijf. 

Chatbots en live chats zijn een extra communicatiekanaal op uw website. Ze zorgen voor een eerste contactpunt om vragen van klanten op te vangen, vermijden lange wachttijden aan de telefoon en ze zorgen ervoor dat eventuele feedback snel en eenvoudig kan verwerkt worden. 

Verschil live chats en chatbots

Afhankelijk van uw noden kies je voor een chatbox/live chat of een chatbot. Algemeen zit het verschil tussen beide in het feit dat een “live chat” door een fysieke persoon wordt beantwoord en een chatbot door een “AI”. Bij een live chat komt het er op neer dat er een persoon aan de andere kant van de chat zit om de vragen van websitebezoekers te beantwoorden. 

Maar wat als ik niet zo veel vragen verwacht te krijgen?

Dat is absoluut geen probleem. Dankzij een handige app krijg je een melding op uw telefoon dat een bezoeker een vraag stelt. Zo kan je op elk moment van de dag en op elke plaats antwoorden zonder dat er permanentie aanwezig hoeft te zijn.

Formilla Browser

Daarnaast hebben we dus ook chatbots. Chatbots zijn een geavanceerdere versie van een live chat. Deze bots gaan namelijk zoeken naar keywords of keyfrases die een gebruiker intypt. Hierdoor kan de bot zelf vooraf geschreven oplossingen geven. Hoe meer keywords je wenst op te sporen, hoe meer antwoorden je kan ingeven en hoe meer je de klant automatisch helpt. Dit is een efficiënt systeem om standaard vragen te laten oplossen door de bot en vragen die complex zijn direct te ontvangen.  Op termijn bespaar je veel tijd door standaard vragen van klanten of site bezoekers automatisch te laten beantwoorden. In de toekomst zal dit zich nog verder ontwikkelen en zullen chatbots volledige gesprekken kunnen aangaan. 

Een AI chatbot vraagt een grotere inspanning om goed te configureren, maar kan dus wel 24/7 automatisch ingezet worden zonder menselijke tussenkomst. De extra investering betaalt zich op termijn dus zeker terug. Zeker nu dat het nog geen frequent gebruikte marketingtool is. Op de wagen springen is dus de boodschap. 

Al vanaf 250 EUR

Een chatbot configureren kan al vanaf 250 EUR. Bekijk hieronder enkele van onze succesvolle integraties: 

Formilla

Trivali: uw partner voor een succesvolle chatbox-integratie

Wij begeleiden jou naar de gepaste en op maat gemaakte oplossing omtrent deze marketing en communicatie tool. Daarnaast bieden we jou de beste integratie van de chatbot of live chat op uw website, zodat de gebruikte resources een hogere efficiëntie en een hogere ROI op korte termijn gaan genereren. 

Hoe vroeger je deze technologie beheerst hoe meer je voorbereid bent op een toekomst waar heel veel rond machine learning en AI zal gedaan worden. Websites zullen waarschijnlijk door machine learning voor iedere bezoeker anders zijn. Trivali begeleidt jou natuurlijk met de nodige zorg in deze kinderstap naar de toekomst. 

Trivali is een modern en toekomst denkend digitaal bedrijf, die de groei en de inkomsten van haar klanten future proof kan en wil maken. 

Spreek gerust eens tegen onze chatbox om zo de ervaring te begrijpen. Heb je interesse of wens je gewoon wat meer te weten? Laat dan zeker een bericht na of stuur naar welkom@trivali.be.