Blog

We werken thuis maar bieden dezelfde dienstverlening

Deel deze pagina

Om de uitbraak van het Corona-virus zoveel mogelijk in te dijken hebben we beslist om vanaf maandag 16 maart voor minstens 1 week verplicht thuiswerk in te voeren om ook onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen. De maatregel wordt elke week opnieuw geëvalueerd. 

Als webbureau zijn we natuurlijk perfect uitgerust voor thuiswerk door het gebruik van diverse online tools en communicatiemiddelen. Hierdoor kan iedereen zonder problemen doorwerken en komt onze dienstverlening en de voorziene deadlines niet in het gedrang

Klanten met wie we de komende week een afspraak hebben, zullen proactief gecontacteerd worden om de meeting, in de mate van het mogelijke, te wijzigen naar een online meeting. Nieuwe projecten kunnen ook gerust besproken worden, maar dan bij voorkeur online.

Trivali blijft dus op volle capaciteit draaien. De Corona-uitbraak kan zorgen voor een kortstondige economische terugval, maar is ook een opportuniteit zijn om nieuwe markten aan te boren, een nieuw concept uit te werken of de bestaande website te verbeteren en bij te sturen. De voorsprong die dit geeft, zal een voordeel zijn als het economische en bedrijfsleven binnen een aantal weken terug aantrekt. Wij zijn er van overtuigd dat E-commerce sowieso verder zal boomen!

Zie je dus mogelijkheden en wil je met ons van gedachten wisselen, contacteer ons dan snel via welkom@trivali.be of 09 324 11 88

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.