Realisaties

Cube Store Bornem krijgt meer online zichtbaarheid

MaatwerkWordpress
Cubestore mockup case featured image
  • Volledig op maat gemaakte WordPress-website in lijn met de fysieke winkel van Cube Store Bornem
  • Meer digitale zichtbaarheid – SEO
  • Eenvoudig uit te breiden naar webshop
  • Training en blijvende ondersteuning

Trivali stelde niet teleur. Ze hebben niet alleen onze strakke deadline gehaald, maar ook een website gecreëerd die perfect onze nieuwe winkel weerspiegelt.

Strakke fietsen, strakke deadlines

Cube Store Bornem is een gloednieuwe verdeler van het Duitse fietsenmerk Cube. Ze verkopen een groot gamma aan fietsen en zetten in op professionele begeleiding en service na verkoop. Aangezien er veel fietswinkels zijn in de omgeving, riepen ze onze hulp in om hun online zichtbaarheid te vergroten en de gebruiker te inspireren om hun beleveniswinkel te bezoeken.

blank

Wij fietsten Cube Store naar de finish

De strakke deadline van amper twee weken was de grootste uitdaging van dit project. De kersverse website moest live staan op dezelfde dag als de vernieuwde winkel haar deuren opende. Er was weinig tijd om te schakelen, maar het is ons gelukt. Door de goede samenwerking en de vlotte communicatie.

De website weerspiegelt de vernieuwde fysieke winkel en trekt veel aandacht. Na het lanceren van de website zag Cube Store de contactaanvragen én de winkelbezoeken toenemen. Een mooie samenwerking van de twee gelanceerde projecten.

Website gemaakt op de groei

Cube Store Bornem wil in de toekomst nog uitbreiden. Zowel digitaal groeien als het openen van nieuwe winkellocaties staat op de planning. Bij een mogelijke overstap naar een webshop willen we snel kunnen schakelen en dus maakten we de opbouw van de website met dit in ons achterhoofd. Duurzaamheid en toekomstgericht denken staan bij ons hoog in het vaandel.

Cubestore mockup case scroll iphone

Training en ondersteuning

Een goede koers fietsen vereist meer dan alleen kracht in de benen; het vergt ook een scherp oog voor de weg vooruit, de bereidheid om obstakels te overwinnen en de vastberadenheid om te blijven trappen, zelfs als het zwaar wordt. Dat geldt ook voor de samenwerking met onze klanten. We gaven de medewerkers van Cube Store een uitgebreide training om zelf aan de slag te gaan met de content van hun site. En we blijven hen ook in de toekomst op alle mogelijke vlak ondersteunen!

Resultaat

Ook met strakke deadlines kunnen mooie, functionele websites gecreëerd worden. Wij hielpen Cube Store hun digitale voetafdruk te versterken én zorgden mee voor de groei van hun fysieke winkel.

Getuigenis

Bekijk hier wat Florian vindt van onze samenwerking

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.