Realisaties

WordPress overname, maatwerk en integraties voor reisbureau Zuiderhuis

MaatwerkWordpress

Projectoverzicht: Trivali heeft de uitdaging opgepakt om de complexe WordPress-websites van Noorderhuis.travel en Zuiderhuis niet alleen te onderhouden maar ook te verbeteren. Deze gespecialiseerde reisorganisaties, bekend om hun unieke reisaanbod, zochten een partner met de juiste technische expertise en een klantgerichte aanpak.

Ontdek wat Stefanie te zeggen heeft over de positieve samenwerking met Trivali.

Uitdagingen en Oplossingen:

Technische expertise bij overname: De websites van Noorderhuis en Zuiderhuis kenmerkten zich door een ingewikkelde architectuur die een deskundige aanpak vereiste. Trivali’s team nam deze taak op zich en zorgde voor een naadloze overgang van de vorige agency.

Bugfixing en functionele uitbreidingen: Trivali identificeerde en verhielp bestaande problemen (bugs) met de websites en voerde cruciale uitbreidingen door om de functionaliteit te verbeteren en te voldaan aan de evoluerende behoeften van het bedrijf.

Integratie van bookingtools: Een van de sleutelcomponenten was de integratie met een externe bookingstool, die een dynamische en realtime koppeling vereiste voor het weergeven van beschikbaarheid van reizen. Het Trivali-team realiseerde een robuuste integratie die zorgt voor actuele informatievoorziening.

Projectaanpak:

Nabijheid en regelmatige communicatie: Trivali zette in op nauwe samenwerking met regelmatige projectmeetings, brainstormsessies en roadmapmeetings, waarbij het team actief luisterde naar de behoeften en wensen van de klant.

Multi-Website Management: Het project omvatte het beheer van drie afzonderlijke websites – Noorderhuis, Zuiderhuis, en Bunkhouse – elk met hun specifieke vereisten en doelgroepen.

Conclusie: De samenwerking tussen Noorderhuis & Zuiderhuis en Trivali is een toonbeeld van hoe technische expertise en klantgerichte dienstverlening samen kunnen leiden tot succesvolle digitale projecten. Met verbeterde websites, efficiënte bookingtools en een sterke focus op gebruikerservaring, zet Trivali zich in om de online aanwezigheid van haar klanten te versterken en te ondersteunen in hun groei en digitale transformatie.

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.