Realisaties

Strakke presentatiewebsite voor Artea

  • Webdesign dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt
  • Afbeelding op de homepage wijzigt elke 2 weken
  • Focus op de prachtige galerij
  • Uitgebreide SEO en integratie met social media
  • Opleiding en ondersteuning door Trivali

Artea staat bekend voor het bouwen van luxueuze en tijdloze villa’s. Hun visie in het ontwerpen van hun villa’s is voortdurende interactie tussen alle betrokken partijen, wat ook één van de stokpaardjes van Trivali is. Artea zocht een webbureau dat hun visie voor de volle 100% kon doortrekken in de nieuwe website. Wij presenteren u: a stunning athmosphere built by Trivali!

blank

Een webdesign dat perfect past bij de stijl van Artea

Aangezien Artea zelf garant staat voor uitstralen van kwaliteit en vertrouwen, was het natuurlijk de opdracht voor ons om dit te laten terugkomen in het webdesign. Net zoals de villa’s is de lay-out zeer strak, met een ideale beleving van ruimte en licht.

Op de voorpagina zal je steeds een magnifieke realisatie te zien krijgen van Artea. Om de twee weken zal er automatisch een andere realisatie te zien zijn, zo is er steeds een verse instroom van afbeeldingen op de homepage en hoeft de klant zich daarover geen zorgen te maken.

Het uithangbord van de website zijn de realisaties, die terecht extra in de verf worden gezet. Er is gekozen om de projecten steeds weer te geven a.d.h.v. een galerij.  Zo lijkt de website precies op een pinterest-bord met als titel “villa van mijn dromen”.

Naast de totaalbeleving die de bezoeker ondervindt, moest de website ook te lezen zijn in 3 verschillende talen: Nederlands, Frans en Engels.

Social media integratie, SEO en opleiding

Voor Artea was het belangrijk om via Pinterest zoveel mogelijk mensen naar de site te lokken, alle realisaties zijn daar dan ook terug te vinden en gelinkt aan de website. Ben je zodanig onder de indruk van een bepaald project? Dan deel je het met 1 klik meteen op jouw favoriete sociale media.

Op elke pagina en voor elke realisatie is er een uitgebreide SEO optimalisatie voorzien om extra goed te scoren bij zoekmachines.

We vinden het belangrijk dat je als klant zelf je website kan aanpassen en uitbreiden. Daarom voorzien we een hands-on opleiding om het aanpassen van de site in de vingers te krijgen. 

Artea heeft alvast de weg gevonden naar Trivali, jij binnekort ook?

blank

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank
Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.