Realisaties

Technisch uitdagende Drupal Commerce webshop voor TwinTrailer

DrupalMaatwerk
  • Viertalige site en shop in Drupal 9
  • Op maat gemaakte tool om trailer te configureren
  • Dealerplatform met webshop
  • Integratie #twintrailer via sociale media
  • Uitgebreide backend met lijsten op maat

TwinTrailer is gespecialiseerd in het bouwen van aanhangwagens op maat en is het afleveren van kwaliteit één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf.

Bij Trivali vonden ze hun geschikte partner omdat wij ook specialisten zijn in maatwerk en garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Dit zijn de voordelen voor onze klant:

  • Meer offerte-aanvragen voor de dealers door de configurator
  • Alle data op is terug te vinden op 1 plaats
  • 1 aanspreekpunt voor ontwikkeling, onderhoud en support
  • State of the Art Development door onze uitgebreide technische kennis
  • De website is zo opgebouwd dat er later zeker uitbreidingen mogelijk zijn

Custom Development

Het paradepaardje van de website is zeker en vast de “configurator”. Hiermee kunnen potentiële klanten en dealers een trailer volledig naar wens configureren met alle mogelijke opties. Zoals bij websites van autoconstructeurs kan de klant zijn gewenste trailer samenstellen aan de hand van een eenvoudige keuzelijst met foto’s. Hij start met een basistrailer en vult dit aan met zijkanten, opties etc … Eens de klant alle stappen doorlopen heeft, is er nog een overzicht van de trailer met alle gekozen opties en de uiteindelijke prijzen hiervan.

Om de potentiële klant het zo eenvoudig mogelijk te maken (en dus het aankoopproces te versnellen) kan hij via de dealerlocator eenvoudig zien welke de dichtstbijzijnde dealers zijn én een offerte aanvragen bij zijn voorkeursdealer. Deze krijgt hiervan een bericht en kan de volledige offerte-aanvraag verder afwerken via zijn unieke login.

configurator-tt

Offerteplatform voor dealers

De configurator is gekoppeld met het offerteplatform van de dealers zodat deze na het configureren (al dan niet samen met een klant) van een trailer direct een offerte kan opmaken en versturen. Eens de offerte goedgekeurd, kan de dealer de gekozen configuratie bestellen bij TwinTrailer met een druk op de knop.

Door ons programmeerwerk hebben we dit hele systeem geautomatiseerd, waardoor er veel tijd en werk wordt uitgespaard en fouten vermeden worden.

Overzicht dealers

Op de pagina “dealers” is er een duidelijk overzicht te zien van alle dealers van TwinTrailers in Europa: alle locaties worden via een integratie met Google Maps weergegeven met een marker, zodat je eenvoudig op de map kan zien waar de dealers zich bevinden.

Daaronder worden alle bedrijfsnamen en adressen van de dealers nog eens opgelijst in een duidelijk overzicht, waar de klant kan doorklikken naar de details van die dealer.

blank

Marketing

Naast heel wat custom development werk, is er ook nagedacht over marketing op de website. Er is een koppeling voorzien met Juicer. Deze koppeling zorgt ervoor dat  zowel op de homepage als op de referenties pagina alle social media posts met “#twintrailer” mooi verschijnen op de website in de vorm van een slider, om zo tevreden klanten in de kijker te zetten.

blank

Conclusie

Een nieuwe website moet altijd gezien worden als een investering en niet als een kost. We concluderen dat TwinTrailer klaar is voor de toekomst.  Door de investering in een website op maat kan TwinTrailer zich nu zorgeloos focussen op hun bedrijf, en zo verder blijven groeien.

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank
Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.