Realisaties

Uitbreidingen op maat na overname website Build Your Home

DrupalMaatwerk
  • Overname Drupal 7
  • Partnership Confederatie bouw
  • Uitbreidingen op maat
  • Snelle service en support
  • Koppeling met API
  • SEO Optimalisaties

Build Your Home, een projectwebsite van Confederatie Bouw, namen we over van een ander agency op basis van onze expertise en kennis van Drupal. Door eerdere samenwerkingen en goede verstandhouding hadden ze er vertrouwen in dat we dit project tot een goed einde konden brengen.

Dit zijn de voordelen voor onze klant:

  • Met onze support mailbox is er 1 aanspreekpunt voor ontwikkeling, onderhoud en support aan de website. Zo komt de vraag direct terecht bij de juiste persoon, en wordt de klant direct zo goed en snel mogelijk geholpen.
  • Met onze jarenlange kennis en ervaring in Drupal, zijn we echt een meerwaarde voor BYH. Onder het motto “alles kan” is geen enkele opdracht onmogelijk met onze aanwezige technische expertise.
  • Daardoor zijn er ook allerlei uitbreidingen mogelijk in de toekomst

Website migratie naar nieuwe server en koppeling API

We hebben de website gemigreerd naar een nieuwe server. Nu is er geen downtime meer van de site en zijn er geen problemen meer voor de klant.

Confederatie bouw heeft een eigen API die moet gekoppeld zijn aan de website. De koppeling werkte niet optimaal dus hebben wij ze herschreven en geoptimaliseerd, zodat dit nu vlekkeloos verloopt

Support en Uitbreidingen

1 van onze stokpaardjes is het verlenen van correcte en snelle support aan onze klanten, net zoals voor BYH. Als er bepaalde vragen zijn rond de website krijgen wij een mailtje binnen van de klant op onze Support mailbox. Wij analyseren dan grondig de vraag en formuleren een zo duidelijk mogelijk antwoord, vrijwel direct.
Als er dan een aantal kleine aanpassingen moeten gebeuren, plannen wij die zo snel mogelijk in en houden we zo de klant tevreden.

blank

Ook als er uitbreidingen willen gedaan worden aan de site, gaan we op deze manier te werk.

Op aanvraag van BYH maakten we bij Trivali een uitbreiding “10 gouden tips”  die de site iets meer tot leven bracht.

Door onze custom code die we geïmplementeerd hebben, kan je makkelijk navigeren doorheen de tips a.d.h.v. de buttons die voorzien zijn in de slider. Het is ook mobile-friendly gestyled, zodat zowel op een groot scherm als op een telefoon er even mooit uitzien.

Met die tips willen los van de reeds voldoende informatie, de bezoeker wijzen op wat echt zeer belangrijk is.

SEO optimalisaties in samenwerking met extern bureau

In samenwerking met een extern bureau is er een SE0-analyse gedaan van de webite. Aan de hand van deze analyse zijn er allerlei SEO optimalisaties uitgevoerd op de website. Het doel hiervan was om eerst en vooral meer bezoekers naar de website te lokken, maar ook de PageSpeed binnen Google aan te pakken zodat de website snel en efficiënt kan werken.

Informatie in overvloed

De website biedt een bron van informatie voor bouwers en verbouwers dankzij een bibliotheek aan video’s, veelgestelde vragen en tips.

De (ver)bouwers kan hierbij ook zoeken in een lijst van 16.000 betrouwbare vakmannen en aannemers voor hun project. Alle vakmannen zijn lid van Confederatie Bouw en hebben bovendien geen sociale of fiscale schulden. Dankzij enkele handige filters vindt de bezoeker direct de vakman die hij nodig heeft.

blank

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank
Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.