Blog

Sylvia getuigt over de positieve samenwerking met Trivali

Deel deze pagina
trivali

Bij Trivali gaan we tot het uiterste om onze klanten maximaal tevreden te stellen. 
Dit was ook het geval tijdens het bouwen van de website “Mentaal sterker met Sylvia.” Lees en bekijk hieronder de getuigenis van Sylvia Vanrenterghem. 

Alles begint met aandachtig te luisteren naar de klant

Door heel betrokken en actief te luisteren wisten we meteen waar Sylvia naar toe wou. Daarna gingen we met ons team onmiddellijk aan de slag met het ontwikkelen van de verschillende voorbeeld lay-outs. 

Vanuit onze ervaring en expertise gaven we de nodige tips. Zo was het  makkelijk voor Sylvia om de beste lay-out voor haar personal branding te kiezen. 

Zeer tevreden met de service en het resultaat

Naast het ontwikkelen van de website boden we Sylvia ook een uitgebreide service aan. Zo heeft Frédéric, onze webdesigner, een opleiding op maat gegeven zodat Sylvia zelf met het WordPress dashboard aan de slag kon gaan. 

Als Sylvia in de toekomst haar website wil uitbreiden, zal ze niet twijfelen om Trivali te contacteren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Sylvia haar diensten op de best mogelijke manier kan aanbieden aan haar klanten.

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.