Trivali webdevelopment

Super persoonlijk webdesign en online afsprakenbeheer voor Sylvia

Sylvia Vanrenterghem is een Mental Coach die door haar jarenlange ervaring zal trachten de mensen mentaal sterker te maken door actief naar hun problemen te luisteren. Dit kan zowel tijdens een persoonlijke 1 op 1 coaching sessie of tijdens een Online coaching sessie. Als er dringende hulp nodig is kan je bij Sylvia altijd terecht voor online Q&A sessie.

Sylviadream

Onmiddellijk een persoonlijke band creëren met Sylvia

Voor Sylvia was het zeer belangrijk om onmiddellijk een persoonlijke band te creëren met haar bezoekers. We adviseerden Sylvia daarom om persoonlijke en professionele foto’s te laten maken om dit gevoel op te wekken. Door een testimonial toe te voegen kon het goede gevoel bevestigd worden. Sylvia verzorgde haar eigen copywriting met de nodige ondersteuning en begeleiding door Trivali.

Eenvoudig en snel online een afspraak maken bij Sylvia

Trivali ontwikkelde een unieke online afspraak maker waarbij het gebruiksgemak primeerde. Dit maakt het zowel voor de bezoekers als voor Sylvia gemakkelijker om afspraken te maken en te beheren.  Voor de bezoeker is het zeer laagdrempelig en gemakkelijk om online het ideale tijdslot te selecteren. Daarnaast is het voor Sylvia zelf heel handig en tijdbesparend om op deze manier een afspraak met haar te kunnen boeken. 

Nog maar eens een sprekend voorbeeld dat, als je samenwerkt met Trivali, niks onmogelijk is!

“Ik ben zeer tevreden met het resultaat en weet zeker dat als ik in de toekomst verder wil groeien met mijn diensten dat ik op Kristof en zijn Trivali team kan rekenen.”