Realisaties

Haedes: logo-ontwerp en nieuwe gestructureerde website in WordPress

Wordpress

Haedes levert wereldwijd ingenieursdiensten aan de overheid, aannemers, ontwikkelaars en partners. Met consultants die beschikken over ingenieurs expertise op basis van een natuur versterkt kader en systeemdenken, legt Haedes de nadruk op reputatie en vertrouwen. Door deskundigheid en eerlijke inbreng, leveren zij unieke oplossingen die waarde toevoegen aan hun klanten.

Flexibiliteit en snelheid bij Trivali

De flexibiliteit, efficiëntie en snelheid waarmee de Haedes-website moest worden opgebouwd, waren cruciale factoren in de keuze voor Trivali. Ondanks een drukke periode, heeft Trivali het project succesvol afgerond dankzij onze grote flexibiliteit en inzet.

blank

Sfeer en inspiratie: website op maat van Haedes

Trivali heeft voor Haedes een volledig op maat gemaakte website ontworpen met een full responsive ontwerp dat perfect aansluit op hun wensen voor een website. Interne links zorgen voor een optimale clickthrough binnen de site, waardoor bezoekers gemakkelijk de diverse markets en services van Haedes kunnen ontdekken. Het design is op basis van de bestaande huisstijl en het logo ontwikkeld en na goedkeuring verder afgewerkt. Omdat de website gemaakt is in WordPress heeft Trivali ervoor gezorgd dat ze eenvoudig zelf blogs, personeel en andere content kunnen aanpassen.

Minimalistische structuur en duidelijke navigatie

Trivali heeft in dit project de volledige structuur bepaald en gekozen voor een minimalistische ‘no bullshit’ structuur met een duidelijke navigatie. De homepage weerspiegelt de cultuur van het bedrijf en toont de vele markten en diverse expertise van Haedes door middel van duidelijke vierkante elementen.

blank

Logo dat de waarden van Haedes ademt

blank

Een belangrijk onderdeel van de opdracht was het logo ontwerpen voor Haedes. Het is gebaseerd om de bestaande huisstijl. Het logo bevat de 4 dots die staan voor de 4 markten waarin Haedes actief is, waarbij “connecting the dots” de filosofie van Haedes weergeeft. De hersenen in het logo staan voor de sterke kennis en expertise die de ingenieurs bij Haedes aanbieden.

Design op maat: strak, sfeervol en vertrouwenwekkend

Trivali heeft de website volledig gestyled naar het nieuwe logo van Haedes. Door beweging toe te voegen aan de website, is een strak, sfeervol design gecreëerd dat vertrouwen uitstraalt bij elk contact. Het design is to-the-point en afgestemd op de behoeften van ingenieurs.

Koppelen van de “services” aan de juiste “markets”

In 2022 kregen we de vraag om de website uit te breiden. Om duidelijk weer te geven welke diensten Haedes juist levert voor bepaalde markten, werden deze allemaal gekoppeld aan elkaar. Voor elke markt en dienst werd er een aparte pagina gemaakt met relevante informatie. Onderaan elke pagina wordt er een overzicht gegeven van de overige markten of diensten. Dit maakt het voor de bezoeker gemakkelijk om de nodige informatie te vinden en zo de juiste diensten voor hun specifieke behoeften te kunnen ontdekken.

Besluit

Dankzij de flexibiliteit en expertise van Trivali heeft Haedes nu een volledig op maat gemaakte website met een minimalistische structuur en een visueel ontwerp dat vertrouwen uitstraalt. Door de services en markets duidelijk aan elkaar te koppelen, kunnen bezoekers gemakkelijk de informatie vinden die ze nodig hebben. Dit alles draagt bij aan het versterken van de reputatie en het vertrouwen van Haedes als leverancier van unieke oplossingen op het gebied van ingenieursdiensten.

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.