• Marketing
  • Digitale strategie
Realisaties

Een minimalistische ‘no bullshit’ structuur

Wordpress
  • Engelstalige WordPress-website
  • Logo-ontwerp, ontwikkeling huisstijl en webdesign op maat
  • Duidelijke call-to-actions met salesfunnel naar contactformulier
  • Grote foto’s voor optimale inspiratie
  • Hosting & blijvende ondersteuning na livegang

Haedes levert wereldwijd ingenieursdiensten aan de overheid, aannemers, ontwikkelaars & partners. Ze bieden consultants met een ingenieurs expertise op basis van een natuur versterkt kader en systeemdenken. Ze richten zich hoofdzakelijk op reputatie en vertrouwen. Ze verhogen de waarde door een eerlijke en deskundige inbreng en leveren unieke oplossingen

Flexibiliteit van Trivali

Een belangrijke pijler waarom het project bij Trivali terecht gekomen is, is de flexibiliteit, de efficiëntie en de snelheid waarmee de website moest worden opgebouwd. Op het moment dat we dit project aannamen was het al voor ons een drukke periode, maar door op onze zeer grote flexibiliteit te vertrouwen hebben we een zeer mooi eindresultaat kunnen leveren.

Sfeer en inspiratie

De website voor Haedes is volledig op maat gemaakt. We kozen voor een full responsive ontwerp die hun wens voor een blog perfect integreert. De interne links zorgen voor een optimale clickthrough binnenin de site; en helpen de bezoeker om hun diverse vaardigheden en services te ontdekken. Het design werd – op basis van de bestande huisstijl en het logo – door onze designster Janis uitgewerkt en na goedkeuring verder afgewerkt.

Minimalistische structuur

Ook het functionele aspect nemen wij graag op ons. We bepaalden in dit project de volledige structuur. We kozen voor Haedes een minimalistische ‘no bullshit’ structuur waar een duidelijke navigatie centraal staat, dit in combinatie met een homepage die de cultuur van het bedrijf meteen weerspiegelt. De vele markten waar ze in thuis zijn, net als de diverse expertise worden duidelijk gemaakt door het gebruik van duidelijke vierkante elementen die deze weergeven.

Design op maat van ingenieurs

Een deel van onze opdracht was het ontwikkelen van het Haedes logo. Dit was dus een ideaal moment om de website volledig te gaan stijlen naar ons nieuw aangeleverde logo. Zoals het logo spreekt over “connecting the dots” hebben wij de website “geconnect” aan het logo. Complementair hieraan gaven we veel beweging aan de website. Zo maken we de stap naar een strak sfeervol design dat vertrouwen uitstraalt bij elk contact. De volledige website is to-the-point en zo ook het visueel ontwerp. 

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕