Realisaties

Nieuwe gebruiksvriendelijke website voor YUFE

MaatwerkWordpress
YUFE website realisatie
  • Vernieuwde op maat gemaakte WordPress-website met een heldere structuur en strak design
  • Technische perfectie met een hoge snelheid
  • WCAG-compatibel voor optimale gebruiksvriendelijkheid
  • Eenvoudig te linken met bijkomende extensies
  • Training en blijvende ondersteuning

We zijn erg tevreden met de frisse website, de snelheid ervan en de gebruiksvriendelijke lay-out. Ook de service bij Trivali is perfect.

Technisch sterke website met aantrekkelijk design

De Young Universities for the Future of Europe (YUFE) is een van de dynamische Europese Universiteitsallianties, geselecteerd door de Europese Commissie. Als toonaangevende organisatie wilden zij een nieuwe frisse WordPress website die gebruiksvriendelijker was. YUFE heeft verschillende doelgroepen die elk moeten aangesproken worden op een specifieke manier om zich in te schrijven voor de cursussen. En daarvoor deden ze beroep op ons bij Trivali.

We werkten samen met Atelier Dada uit Gent om tot deze vernieuwde website te komen. Met elk onze expertise konden we een zeer sterke website opleveren. Na een uitgebreide website audit was het duidelijk welke aanpassingen moesten gebeuren om de website te verbeteren. Zowel op vlak van design als de technische structuur.

De website werkt veel sneller dan de vorige en omdat ze zo overzichtelijk is, kan ook de gebruiker snel specifieke informatie terugvinden. Tevredenheid alom, zowel bij de gebruiker als bij de organisatie. En ook wij zijn tevreden dat we dit hebben kunnen realiseren voor hen.

Belangrijke doelstelling: inschrijvingen verhogen

Meer inschrijvingen voor de cursussen was een belangrijke doelstelling voor de nieuwe website. De cursussen van YUFE zijn er voor studenten, bedrijven, pas afgestudeerden en buurtbewoners. Een heel breed doelpubliek dus. Door de structuur van de website zodanig overzichtelijk te maken, kunnen we elk van deze doelgroepen de gepaste informatie geven en hen aansporen om zich in te schrijven voor een cursus.

Een inclusieve website: check!

We konden onze klant een frisse, overzichtelijke, Engelse website afleveren. Niet alleen zorgen we voor meer focus op inschrijvingen. We hebben de website ook zodanig opgebouwd dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Bij elke stap van de website-ontwikkeling is er rekening gehouden met inclusie. Zowel op vlak van design als technische specificaties. De vernieuwde WordPress website van YUFE is toegankelijk voor iedereen alsook voor mensen met een functionele beperking. De website is volledig WCAG-compatibel en dus raadpleegbaar ook voor mensen met een visuele, auditieve, fysieke, spraak-, cognitieve, taal-, leer- en neurologische beperkingen.

Realisatie YUFE mock up laptop

Een website gekoppeld aan externe systemen

We zorgden voor een perfecte koppeling met de meest voorkomende sociale media applicaties. U haalt nog steeds het beste uit uw website als uw social media marketing een verlengde is van uw website. Of omgekeerd. Daarnaast hebben we alles in de back-end klaar gezet om in de toekomst een e-mail marketing platform te koppelen aan de website. Wilt u meer weten over hoe al deze aspecten bijdragen tot de groei van uw website én uw bedrijf? Wij denken graag mee aan uw digitale strategie.

blank

Training en ondersteuning

Het live zetten van een nieuwe website is niet onze eindbestemming. We gaven de medewerkers van YUFE een uitgebreide training om zelf aan de slag te gaan met de content van hun site. We vinden het belangrijk dat de medewerkers van een bedrijf zelf beheerder zijn van hun site. Wat niet wil zeggen dat we hen na oplevering loslaten, neen! We blijven hen ook in de toekomst op alle mogelijke vlak ondersteunen!

Resultaat

We creëerden een functionele website met een modern design en een perfecte gebruiksvriendelijkheid. De website spreekt verschillende doelgroepen aan en heeft als ultiem doel om elke gebruiker te overtuigen om zich in te schrijven voor een cursus. Er staat zeer veel informatie op de website maar het komt niet chaotisch over. We konden een perfecte structuur afleveren.

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.