Realisaties

Van huisstijl tot website creatie voor The Bee Academy

BrandingDrupalMaatwerk
  • Ontwerp van een consistente en herkenbare huisstijl voor alle communicatie doeleinden
  • Volledig op maat gemaakte Drupal-website
  • Meer digitale zichtbaarheid – SEO
  • Opstart digitale marketing op sociale media
  • Training en blijvende ondersteuning

We zijn heel erg tevreden met de technische en communicatieve mogelijkheden van Trivali. Toppartner!

Een bij-zondere online en offline experience

The Bee Academy is een innovatief IT-bedrijf dat zich richt op het verbinden van IT-technische profielen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt met bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers. We zijn heel erg fier om hen als klant te hebben en mee te mogen deel uitmaken van hun startende business. Niet alleen mochten we hun huisstijl volledig ontwerpen, we kregen ook enorm veel vrijheid om hun missie, werking en abstract business model om te zetten in een toegankelijke en knappe website. Daarnaast hielpen we hen met de opstart van hun zichtbaarheid op sociale media.

Offline Branding The Bee Academy

Offline huisstijl, wat hebben we be(e)reikt?

We zijn heel trots op de huisstijl die we ontwikkelden voor The Bee Academy. Ons team heeft intensief samengewerkt om een samenhangende en krachtige merkidentiteit te creëren die de kernwaarden en visie van The Bee Academy perfect weerspiegelt.

Concreet betekent dit:

  • Visitekaartjes: strakke en professionele gouden visitekaartjes die een blijvende indruk achterlaten
  • Autobestickering: stijlvolle maar toch opvallende en herkenbare autoreclame die zorgt voor zichtbaarheid onderweg.
  • Briefpapier: elegant en representatief briefpapier dat de professionele uitstraling van The Bee Acadamy benadrukt

Onze verwezenlijkingen voor een bloeiende online zichtbaarheid

The Bee Academy had behoefte aan een moderne, gebruiksvriendelijke en gedetailleerde website die niet alleen potentiële klanten zou aantrekken maar ook een platform biedt voor getalenteerde IT-profielen die op de reguliere markt moeilijk een gepaste job vinden.

Onze nauwe samenwerking resulteerde in een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook intuïtief en functioneel is, waardoor zowel potentiële klanten als potentiële werknemers moeiteloos kunnen navigeren en de volledige expertise van The Bee Academy kunnen ervaren. Elk aspect van het ontwerp en de functionaliteit is zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten en potentiële werknemers. Dit zorgt voor een aangename online ervaring, voor beide partijen.

Door te luisteren naar hun visie en onze passie voor innovatie, hebben we een digitale aanwezigheid gecreëerd die The Bee Academy in staat stelt om hun missie en waarden krachtig te communiceren.

blank

Website gemaakt op de groei

We zijn heel erg fier om deel uit te maken van dit proces en we kijken ernaar uit om samen hun bedrijf verder te laten groeien. We hebben de website zodanig opgezet dat er nog ruimte is voor uitbreiding. In de IT-wereld wordt nog steeds veel in het Engels gedaan. Alles staat klaar om snel te kunnen schakelen naar een website in het Engels en eventueel andere talen.

Resultaat

Dankzij onze samenwerking heeft The Bee Academy nu een sterk en consistent merk dat opvalt in hun markt. De nieuwe branding en website heeft geleid tot een grotere naamsbekendheid, verhoogde klantloyaliteit en een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij zowel potentiële klanten als potentiële werknemers.

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.