Blog

Meet Mathias, onze nieuwe #growthdeveloper

Deel deze pagina
Trivali verwelkomt met Mathias een nieuwe #growthdeveloper in het team. De Informaticastudent deed eerder al stage bij Trivali. De samenwerking bleek een "perfect match" dus kwam Mathias vanaf begin september ons team  fulltime versterken.

Junior Webdeveloper, met passie voor Drupal

Als laatstejaars Informaticastudent kwam Mathias hier toe met een brede kennis van full stack webdevelopment.

Ondertussen heeft Mathias al meegewerkt aan talloze gewaagde projecten en werkt hij ze af van A tot Z.

Aangezien we bij Trivali echte “Drupal experts” zijn, was het dan ook alleen maar logisch dat Mathias zich tijdens zijn stage ging ontpoppen tot een echte Drupal Developer. Door te leren van onze andere #growthdevelopers, is Mathias nu in staat om zonder problemen onze klanten bij te staan in alles wat met Drupal te maken heeft.

Mathias aan het woord

Tijdens mijn stage voelde ik met direct thuis bij  Trivali. Ik kwam terecht in een zeer leuk en behulpzaam team. Door de ervaring en begeleiding van zaakvoerder Kristof, is mijn kennis over Drupal op korte tijd enorm gegroeid. Na het afwerken van mijn studies Informatica, was het voor mij dan ook de logische volgende stap om hier voltijds aan de slag te gaan.

Na een warm ontvangst van het Trivali team en de goede begeleiding tijdens mijn stage was ik er zeker van overtuigd om van start te gaan met deze uitdagende job!

Mathias Baetens, Junior Webdeveloper

Ik ben super benieuwd naar wat de toekomst nog allemaal te bieden heeft bij Trivali. Te beginnen bij de verhuis naar het Feestpaleis, wat een enorm leuk vooruitzicht is!

Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.