fbpx

Trivali webdevelopment

Opnieuw gezond met Camfida

Camfida Responsive

Camfida kwam initieel naar Trivali met de vraag om de bestaande ontwikkeling van hun website verder af te werken. De opdracht die Trivali te wachten stond was om snel, flexibel en efficiënt de website up en running te krijgen. Daarnaast werd gevraagd om de functionaliteit uit te breiden aan de hand van een complex systeem van abonnementen. Het resultaat is een prachtige website die rust en vertrouwen biedt aan zijn gebruikers.

Camfida

Camfida is een website die informatie bundelt omtrent specifieke levenswijzen en voeding voor kankerpatiënten. Aan de hand van hun hulp en expertise proberen ze mensen te motiveren en het genezingsproces voor de patiënt te versnellen en te vergemakkelijken. Het is dus zeker een website met een duurzaam maatschappelijk doel. De website wil  mensen die in een dergelijke situatie terecht komen het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Er werd een community rondom de website gebouwd die zorgt voor geborgenheid. Later zal deze website zich uitbreiden naar andere aandoeningen, om zo een nog breder publiek te bereiken.

Camfida

Brede contentdrager voor een specifieke gebruiker.

Trivali zorgde ervoor dat de website veel verschillende soorten content formats kan weergeven. Dit gaande van blogberichten tot recepten tot zelfs wetenschappelijke artikelen. Dit alles moest mogelijk zijn voor duizenden gebruikers die allemaal andere specifieke ervaringen hebben. Het is dus uitermate belangrijk geweest om de mogelijkheid te bieden om snel verschillende soorten content en afbeeldingen toe te voegen en te categoriseren.

De gegarandeerde snelheid, flexibiliteit en efficiëntie van Trivali.

Ook dit project was weer een schoolvoorbeeld van hoe snel en flexibel Trivali een website kan lanceren. De website was al geschreven in Drupal. Dit zorgde ervoor dat Trivali in dit geavanceerde webproject stapte als technische partner. Het was een uitdagende opdracht om zeer efficiënt de noden en behoeften van de klant te capteren en deze om te zetten naar een prachtige website die vertrouwen en rust uitstraalt. Dit alles zorgt er momenteel voor dat het project bloeit en dat meer en meer mensen de weg vinden naar Camfida.

De complexe functionaliteit omtrent gebruikers.

Voor de gebruiker is de website zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, maar achterliggend zit er een ijzersterke backend. Deze functionaliteit heeft Trivali volledig zelf geïntegreerd in de website. Het platform moest capabel zijn om verschillende soorten gebruikers te accommoderen zoals: een power user, occasionele user alsook dokters en medische professionelen. Elke user heeft zijn eigen noden en behoeften en krijgt daarom een gepersonaliseerde versie van de website te zien. Daarnaast zijn dergelijke aandoeningen momenteel ook niet aan grenzen gebonden dus zorgde Trivali voor een uitgebreide integratie van verschillende talen.

Camfida gebruikers

“Vanaf het eerste contact met Camfida zat het goed: de gedeelde waarden van duurzaamheid, vertrouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgden direct voor een positieve connectie met Trivali. De samenwerking werd vrij snel opgestart en na enkele maanden mogen we al tevreden terugkijken op de lancering en de uitbreiding van de website.”

Kristof Vercruyssen - Zaakvoerder Trivali / Webstrateeg
Camfida content